fredag 29 april 2011

Ilon Wikland

Ilon Wikland, vilken underbar person till att måla och teckna. Blir bara så avundsjuk... Hittade en inramad planch av henne på Röda korset och slog till direkt. Tyckte väl kanske inte att den gröna ramen passade så bra i vårt hem men som tur är så finns det ju färg och resultatet hittar ni här =)


torsdag 28 april 2011

onsdag 27 april 2011

Älskade pinnstolar

Hittade den här underbara pinnstolen på en loppis för 50 kr och blev förälskad i den på en gång men vacker, nej det var den inte =)


Efter lite målartvätt, grundmålning och min favorit färg rosa så blev jag nöjd med resultatet =)

Upp i det blå

I söndags tog vi oss en tur till flygplatsen i Hultsfred för att få oss en flygtur med vår kompis. Vädret var varmt, klarblå himmel och det blåste ingenting så bättre kunde det inte bli.

Denna gången gick turen över Oskarshamn, Västervik och Blå Jungfrun.


onsdag 20 april 2011

Dagens bild

Eftersom jag ÄLSKAR att fota (mer eller mindre bra bilder...) så kommer det bli en del bilder i min blogg oxå, blir mest naturbilder men även lite annat smått och gott...

Mitt lampfynd för 9 kr

MÅSTE ju bara berätta om mitt lampfynd på Erikshjälpens utförsäljning när det var 90 % på allt. Hittade en FUL lampa med mörk lampfot av furu och en hemsk skärm med bruna fransar för 9 kr.

Köpte lite färg och sydde om en gammal köksgardin till skärm. Så här såg skärmen ut innan och så här blev resultatet...




Lyckan är TOTAL...

Som jag har letat, frågat runt bland vänner och budat på Tradera så finns den här hemma på Erikshjälpen. Lyckan är total, en alldeles egen röd dialog...

Välkommen till min blogg...

Trodde aldrig jag skulle börja skriva i en blogg, det är helt enkelt inte min grej men nu ska jag iaf göra ett försök. Blir så inspirerad av alla andra som bloggar om sina hem, loppisfynd och inredningstips och efter att ha läst bland MASSOR av andra bloggar och snott en och annan ide så tycker jag nu att det är dags att dela med mig lite av mina tips.

Hoppas ni kommer trivas här hos mig...

KRAM Karoline