lördag 31 mars 2012

Påskblommor

Som många här inne vet så gillar jag att pyssla med blommor, ni kan även läsa om det här och här om ni vill se mer av vad jag gjort.

Nu är det snart påsk (eller inte idag för det är snö ute...) så det blev lite påskblommor till nära och kära, vem blir inte glad av en blomma som är i en gul kruka, att jag sedan köpt dem på Magasinet som är en secon hand butik för 5 kr/st och när det dessutom var halva priset på alla krukor tycker jag inte gör så mycket...

Här kommer iaf lite bilder på påskblommorna och två från vår trädgård i snön som kom igår...
 
KRAM alla goa vänner





onsdag 21 mars 2012

Dukar till påsk i retrostil

Har länge gillat vitt, vitt och ännu mera vitt men måste erkänna att jag ändrat mig nu, varför inte ha lite mer färg på tillvaron med hjälp av tyger i härlig retrostil...

Hittade dessa UNDERBARA dukar på loppisar, både i Västerås när jag var där och hälsade på min "stödkusin" och hittade mitt fina telefonbord och här hemma i Vetlanda på Erikshjälpen.

Tycker de är så fina =)

KRAM alla härliga vänner, era kommentarer gör mig JÄTTE glad



måndag 19 mars 2012

Shoppingrunda i Västerås

Har varit hos min stödkusin hela helgen i Västerås och givetvis blev det lite shopping på olika loppisar =) Hittade denna UNDERBARA telefonbänk för 75 kr men blev så osäker på om jag skulle köpa den eller inte men som ni ser så fick den följa med hem =) Vi har STOR bil och en man som är bra på att packa så det var inga problem att frakta den hem till Småland igår =)

Dynan var väl inte riktigt i min smak så det blev till att sy en ny av lite tyg jag hittade på rean på Åhlen's =)

Nu är frågan bara, ska jag måla om den eller inte??? Tänkte att den skulle bli vit när jag först såg den i affären men nu när jag sytt dynan och ställt dit min fina dialog så blir jag osäker, vad tycker ni andra???

Passade perfekt i vår hall och med min älskade dialog som pricken över i:et blev det PERFEKT, tycker både jag och mannen =)

KRAM alla mina vänner



fredag 9 mars 2012

Om att hitta sin plats i solen

Alla har vi våra favoritplatser i solen. Själv så sitter jag gärna i lä på vår altan medan solen smeker min vintervita hy och jag bara NJUTER...

Messi, vår katt har ett lite udda ställe han gillar. Han sitter uppe på vår ytterdörr, fråga mig inte hur han kommer dit och inte ser det särskilt skönt ut heller men han kommer ju närmare solen iaf...

KRAM alla mina vänner


onsdag 7 mars 2012

Hönsnätet som blev över

Precis när vi hämtat hem våra kattungar så tyckte vi så synd om dem att behöva vara inne hela dagarna och vi vågade inte riktigt släppa dem lösa heller, hade bara haft dem i några dagar. Någon av oss kom på en briljant ide om att stängsla in halva trädgården med hönsnät så att de kunde få vara där på dagarna, kan säga att det funkade så där och att de hoppade över innan vi ens hade hunnit vända oss om.

Jag sparar ju på allt så även hönsnätet ligger kvar ute i garaget och väntar på bättre tider. Eftersom vi inte har planer på att skaffa varken mer katter eller höns för den delen så fick det bli lite pyssel istället.

Köpte en hemsk tavla på en loppis för 20 kr (förlåt den tant/farbror som har broderat den...) och med lite färg och hönsnät så blev det en praktiskt anslagstavla =)

Kortet med det lilla fruntimret gillar jag mycket och lite kul att  Gunilla Dahlgren bor här i närheten oxå =)

KRAM alla vänner