onsdag 22 augusti 2012

I ur och skur

Cykel är en bra uppfinning tycker jag, skulle inte klara mig utan den en enda dag. Det är gratis, miljövänligt, du får motion och dessutom är det ju ROLIGT att cykla =)

Har ca 6,5 km till jobbet enkel resa och cyklar i stort sett varje dag (utom när det är halt) och regn är inget som hindrar mig men det är väldigt tråkigt att få väskan som jag förvarar i korgen blöt så därför har jag sytt ett "regnskydd" till cykelkorgen, fiffigt värre om jag får säga det själv =)

Det tar liten plats och är det fint väder när du sen ska cykla hem så stoppar det i väskan, korgen eller på pakethållaren. 

Lägger det i shoppen om det är något som vill köpa det...

Många kramar Karoline




fredag 17 augusti 2012

Retrolyckan är total

Börjar mer och mer gilla tyger i retromönster och letar ständigt på loppisar men hur lätt är det att hitta ett helt bäddsett där, nästintill omöjligt men ibland finns sakerna närmare än man tror =)

Min älskade morfar lever tyvärr inte längre men bland hans saker hittade jag detta ljuvliga påslakansett för två personer och det var inte ens uppackad utan låg i plasten med prislappen kvar, 30 kr hade det kostat.

Kommer bli fint i vårt vita sovrum med en ordentlig färgklick...

KRAM alla vänner




onsdag 8 augusti 2012

Dagens loppisfynd

Cyklade nyss hem från frisören när jag såg att Röda korset hade öppet, brukar hitta mycket fina gardiner där som jag sedan syr olika saker av.

Dagens fynd blev dess två underbara tyger i äkta retrostil, bara väntar på dåligt väder så jag kan sätta mig vid symaskinen...

KRAM alla vänner




tisdag 7 augusti 2012

Lata dagar

Lata dagar på semestern tillbringar vi gärna i hammocken och inte framför datorn...

Hoppas ni alla NJUTER av sommaren...

KRAM Karoline